Проект на едно бъдеще

Ако цените добрата храна , ако желаете да усещате невероятни аромати, вие сте на правилното място. Ние сме заложили на високо качество и добър вкус.

Ако цените добрата храна , ако желаете да усещате невероятни аромати, вие сте на правилното място. Ние сме заложили на високо качество и добър вкус.

В нашия магазин за подправки всички продукти са внесени от Шри Ланка, търсени и селектирани между много предложения.

Това е проект на един шриланец и една българка, които искат да прескочат всички граници.
Идеята на този магазин е, влизайки в него, да разгледате и закупите оригинални цейлонски продукти, той е посветен единствено на продукти от Шри Ланка. Ние не залагаме на количеството на продуктите, успели сме да внесем най-доброто от една от най-екзотичните държави.

Подправките, които ще откриете тук са с атрактивна опаковка и съобразена с по-дългото запазване на тяхното качество, дори и след първоначалното им отваряне. Всички те са придружени със сертификат за произход и качество, който гарантира тяхната автентичност. Тук ще откриете описание на продуктите, рецепти, в които може да ги използвате, и любопитна информация за тях.
Предстои ни да внесем и цейлонски кокосови продукти, интересни и различни етерични масла и други екзотични стоки.

Фирма „Бим Колор“ ООД е с 25 годишна дейност в областта на търговията с ел.материали, кабели и осветление. В момента нейната дейност се разширява в много различна посока, което се надяваме да отвори нови врати и възможности за развитие.