Показване на 1–18 от 36 резултата

Солени, сладки, пикантни, екзотични или всички наведнъж? Изхвърлете старите и без аромат подправки и заредете рафтовете си с нови пресни. Ето списък с всяка основна подправка, от който ще се нуждаете:

ПИШЕТЕ НИ За съжаление в момента нямаме наличност от пресни подправки от Шри Ланка. Ние разбираме колко е важно да предоставяме на нашите клиенти най-пресните продукти и работим усилено, за да разрешим този проблем възможно най-скоро. Като алтернатива, ако сте продавач, който продава подправки, моля, свържете се с нас, за да добавим вашите продукти на нашия сайт и да помогнем да задоволим нуждите на нашите клиенти.
6.50 лв.
+
Изчерпан
+
Изчерпан
+
Изчерпан
+
Изчерпан
+
Изчерпан
+
Изчерпан
+
Изчерпан

Купувайки подправки на едро и дребно онлайн, рядко ще ви се налага да бягате до хранителния магазин! Разполагаме с всичко необходимо - от подготвени екзотични смеси за меса, зеленчуци и плодове, до основи за супи и яхнии. Независимо от подправката, които търсите, ние сме сигурни, че ще намерите всички основни сухи, цели и млени, от които се нуждаете за да подмените и напълните рафта със свежи аромати за вашите храни. Дори да опитате само чер пипер или сол, вкусът няма да бъде никога същия и ще искате още.

Опитайте сега различни смеси от подправки, за да добавите нови плътни вкусове към всичките си любими ястия.

Всички наши подправки са със сертификат за произход.