Това е най-чистата сол в света и може да се използва за подправяне на храни и за готвене
Добива се на ръка и съдържа 84 минерала и елементи, включително калций, магнезий, калий и желязо
Розовата хималайска сол е естествена сол, добивана в хималайските планини на Пакистан.
Тя е розова поради високото си съдържание на минерали (не защото е боядисана!!!). Има сладък, лек вкус и е много различна от рафинираната готварска сол, която ще намерите в супермаркета.
В днешния свят солта се произвежда във фабрики, където е силно обработена и рафинирана, лишена от всички нейни ценни минерали, след което е обработена с хлор и добавки против слепване.
Розовата сол не съдържа добавки, химикали или консерванти, което я прави по-здравословна алтернатива на трапезната сол
Отлична хималайска сол за подправяне за сурови храни и също така чудесна алтернатива на обикновената рафинирана готварска сол.
Отзиви
Все още няма отзиви.